Snel reserveren? 035 691 93 04
Een afbeelding van de voorzijde van restaurant De Goede GooierAfbeelding van een gerecht
Een afbeelding van de voorzijde van restaurant De Goede Gooier

Exclusief dineren voor groepen en teams

Het groepsaanbod
Private dining, vergaderen, wijnen proeven of je bruiloft vieren

Private dining
in de Van de Hulst kamer

We werken nauw samen met de beste regionale producenten voor de beste ingrediënten. Verse en ambachtelijk bereidde gerechten met een verrassende Franse twist.

Meer informatie
A picture of a beautifully decorated room with luxurious seats
A luxurious room with beautiful chairs

Vergaderen, werken en presenteren

Even terugtrekken met je team? Ongestoord werken? Een inspirerende presentatie houden? Dit kan allemaal in onze Van de Hulst kamer. Deze speciale ruimte is voorzien van wifi, beamer, flip-over, keuken, gratis parkeerplekken en natuurlijk een fantastisch uitzicht over de Blaricummerheide.

Lees meer

Proef heerlijke wijnen in ons wijntheater


Beleef wijn zoals nooit tevoren in ons speciale Wijntheater. Een intiem en exclusief diner tussen de wijnen, met vrienden of familie in een wijnkelder. Maar dan wel een hele bijzondere! We laten je onze fantastische wijnen proeven en vertellen jou het verhaal achter de wijn.

ONTDEK MEER
Een afbeelding van wijndozen
Een afbeelding van een trouwerij waar 2 mensen elkaar handen houden

De plek voor een intieme bruiloft

De romantische ligging aan de Blaricummerheide maakt De Goede Gooier een idyllische locatie voor bruiloften. Beleef bijvoorbeeld de intimiteit van de Van de Hulst kamer, maar u kunt uiteraard ook het hele restaurant afhuren. Wij zorgen voor de passende en sfeervolle aankleding.

U kunt in privésfeer heerlijk dineren met uitzicht op de fraaie natuur. De avond kan worden omlijst met speeches, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere gasten. Eerst een receptie, en aansluitend het diner is eveneens mogelijk. Ook ons Wijntheater is een prachtige ruimte voor uw bruiloft. Exclusief dineren in een bijzondere wijnkelder, tussen de rijpende wijnen.

Bespreek je wensen

Volg ons op Instagram
We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en delen heerlijke gerechten