Snel reserveren? 035 691 93 04

Proef heerlijke wijnen in ons Wijntheater

De Goede Gooier biedt een unieke kans aan. Dineren in één van de wijnkelders van het restaurant. Laat je verrassen met een exclusief diner tussen de rijpende wijnen en proef de meest smaakvolle combinaties tussen gerechten en verschillende soorten wijn.

“De Goede Gooier heeft één van de grootste wijnopslagen van Het Gooi verdeeld over meerdere wijnkelders door het restaurant heen.”

Het Wijntheater
Geniet van een exclusief diner tussen de rijpende wijnen

Exclusief dineren in het Wijntheater

Beleef wijn zoals nooit tevoren in ons speciale Wijntheater. Een intiem en exclusief diner tussen de wijnen, met vrienden of familie in een wijnkelder. Maar dan wel een hele bijzondere! We laten je onze fantastische wijnen proeven en vertellen jou het verhaal achter de wijn.

  • Voor groepen van 18 tot 12 personen
  • Wijnproeverij: van 8 tot 25 personen
  • Beleef bijzondere wijnen
  • Leer het verhaal achter de wijnen
Neem contact op
Een afbeelding van het Wijntheater
Een afbeelding van wijndozen
Record

Grootste wijnopslag van het Gooi

De Goede Gooier heeft een grote passie voor wijn. Zo heeft elke wijn een ziel en een functie. Voor een diverse menukaart is er ook een diverse aanbod wijnen nodig.

Als het om passie voor wijn gaat is De Goede Gooier uiteraard niet alleen. Speciaal voor wijnliefhebbers hebben wij daarom hard gewerkt aan onze collectie. Het resultaat? We hebben we grootste wijnopslag van het Gooi!
Zo hoort het

Wijnen decanteren

Wij geloven dat wijn op de juiste manier moet worden gedronken. Enkel door de wijn te decanteren voor het schenken, komt het volledige smaakprofiel naar boven.

Omdat wij onze gasten de beste wijnervaring willen geven decanteren wij elke fles wijn voor het schenken.
Een afbeelding van een wijn die wordt gedecanteerd

Volg ons op Instagram
We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en delen heerlijke gerechten