Snel reserveren? 035 691 93 04

Dé locatie voor avontuur & eten

De Goede Gooier wordt omgeven door de Tafelbergheide en de Blaricummerheide. Twee prachtige natuurreservaten met zowel stukken bos als heide. De ideale plek om je even terug te trekken, te vergaderen, te genieten van de natuur of om een fiets- of wandeltocht te maken.

“De Tafelbergheide en de Blaricummerheide waar De Goede Gooier aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat.”

Natuurlijk genieten
De Goede Gooier is de perfecte plek voor natuurliefhebbers

Vergaderen
in stijl en natuur

Terugtrekken met je team? Ongestoord werken? Een inspirerende presentatie houden? Dit kan allemaal in onze Van de Hulst kamer. Deze speciale ruimte is voorzien van wifi, beamer, flip-over, keuken, gratis parkeerplekken en natuurlijk een fantastisch uitzicht over de Blaricummerheide.

Meer informatie
A picture of a beautifully decorated room with luxurious seats
Een afbeelding van wandelaars in een bos

Wandel- en fietsroutes voor jong en oud

Tussen de Tafelbergheide en de Blaricummerheide zijn diverse wandelingen en fietsroutes uitgezet. Deze gemarkeerde wandelroutes en fietspaden zijn te zien op onze wandelkaart. Met deze kaart op zak kun je natuurlijk ook je eigen routes uitstippelen. Vraag een medewerker om de routekaart en ga erop uit!

BEKIJK DE ROUTES

Het Goois
Natuur-reservaat

Prachtige grote stukken heidegebied, afwisselend met zandvlakten, klimbomen en bos.

Op de Blaricummerheide staat de Schaapskooi. In de ochtend en aan het einde van de dag is de kans groot om de grote kudde Drentse heideschapen hier aan te treffen.

Op de Tafelbergheide ligt het hoogste punt van 't Gooi, de Tafelberg. Dit uitkijkpunt is al eeuwen in gebruik als uitkijkpunt. Daarnaast wordt deze heide begraasd door Schotse hooglanders.

ONTDEK MEER
Een afbeelding van de Blaricummerheide

Volg ons op Instagram
We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en delen heerlijke gerechten